Prodajni program GBUK Banana

HelpyProducts

Versal

Versal je drseča podloga za večkratno uporabo širine 100 cm in dolžine 230 cm namenjena premikanju bolnikov in nameščanju v različne položaje. Njene dimenzije nudijo pokritost čez celotno posteljo tako, da so vse kostne štrline bolnika, ležečega na podlogi, zaščitene. Podloga Versal se lahko uporablja tako v bolnišnični kot domači oskrbi, kjer je potrebno premikanje, nameščanje in premeščanje bolnikov. Primerna je denimo za premike vzdolž postelje ali z ene postelje na drugo, kot tudi za nameščanje v stranski položaj ali pronacijo (ležanje na trebuhu).

Zaradi preproste in vsestranske uporabe je drseča podloga Versal odličen pripomoček pri vsakdanji negi, ki na eni strani razbremenjuje vpliv pritiska in strižnih sil, ki delujejo na ležečega bolnika, na drugi strani pa razbremenjuje uporabnika v domači oskrbi in bolnišnično osebje, ki je ne glede na težo bolnika izpostavljeno napornim manevrom.

Drseča podloga Versal je medicinski pripomoček razreda I in ustreza vsem zahtevam predpisov, ki regulirajo medicinske pripomočke in njihove dodatke.

Zakaj podloga Versal?

Icon
Manjša možnost nastanka poškodb
Icon
Brez nevarnih in napačnih metod premeščanja
Icon
Vsestranska uporaba
Icon
Prejemnica nagrade za inovacijo v Veliki Britaniji
Icon
Večja varnost bolnika in uporabnika

 

Ste poslovni uporabnik?

Svojim poslovnim partnerjem nudimo dobavo izdelkov visoke kakovosti tistih proizvajalcev in blagovnih znamk, ki jih v Sloveniji ekskluzivno zastopamo.

GBUK Banana

GBUK Group je nagrajeno podjetje, specializirano za enteralno hranjenje, kritično nego ter pripomočke in tehnologijo za premeščanje in nameščanje bolnikov.

GBUK Enteral (del skupine GBUK Group) je vodilni velikobritanski dobavitelj cevk za hranjenje, brizgalk in pripomočkov za gastrostomo, GBUK Healthcare ponuja medicinske, kirurške ter pripomočke za kritično nego, GBUK Banana pa obširen nabor inovativnih sistemov za premeščanje in nameščanje bolnikov.

Uspeh skupine temelji na zasledovanju tehnične inovativnosti in zagotavljanju pripomočkov, ki jih odlikujeta visoka kakovost in dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

 

Slika

Ne spreglejte