Prodajni program Anita

HelpyProducts

Prsne proteze

Koži prijazne prsne proteze Anita care odlikujeta mehkoba in teža, ki sta zelo podobni naravnim prsim in med nošenjem dajeta odličen občutek. Edinstvena tehnologija proizvodnje zagotavlja gibanje proteze, ki je nadvse podobno gibanju naravnih prsi. Narejene so iz silikona in poliuretana, ki nudita izjemno udobje in sta popolnoma skladna s kožo. Izdelane so na različnih lokacijah v Nemčiji. Preden zapustijo proizvodnjo, se vse proteze skrbno pregledajo.

Prsne proteze Anita care so medicinski pripomoček razreda I in ustrezajo vsem zahtevam predpisov, ki regulirajo medicinske pripomočke in njihove dodatke.

Zakaj prsne proteze Anita care?

Icon
Brezskrben občutek
Icon
Edinstvena tehnologija
Icon
Izvrstna kakovost
Icon
Evropska proizvodnja
Icon
Vrhunski izdelek
HelpyProducts

Ortopedski nedrčki

Ortopedske nedrčke Anita care zaznamuje visoka kakovost. Poseben kroj in višji izrez dajeta prsni protezi v nedrčku varno oporo, medtem ko je pas pod prsmi nedrčkov Anita care širše oblikovan in tako nudi varno oporo tudi s spodnje strani in izreden občutek udobja. Vsak ortopedski nedrček ima mehak žepek iz bombaža, modala ali mikrofibre všit na obeh straneh. Morebitne pooperativne brazgotine zakrije višji kroj pod pazduho. Večje prsi in proteze so seveda tudi težje, zato imajo ortopedski nedrčki Anita care večjih košaric širše oblikovane naramnice, ki enakomerno porazdelijo težo in razbremenijo pritisk na ramenih.

Ortopedski nedrčki Anita care so medicinski pripomoček razreda I in ustrezajo vsem zahtevam predpisov, ki regulirajo medicinske pripomočke in njihove dodatke.

Zakaj ortopedski nedrčki Anita care?

Icon
Varna opora
Icon
Žepki za vstavljanje proteze
Icon
Primerni tudi za večje prsi
Icon
Naramnice, ki razbremenijo
Icon
Občutek udobja
HelpyProducts

Ortopedske kopalke

Ortopedske kopalke Anita care lahko prepoznate po značilnih barvitih in modnih vzorcih ter elegantnih dodatkih, ob nošenju pa spoznate, da je bistvena prednost kopalk Anita care njihova funkcionalnost. Dekolte z višjim izrezom ustvarja varno oporo in prekriva brazgotine, naramnice pa lahko poljubno prilagajate. Vse kopalke Anita care imajo na obeh straneh všite žepke za vstavljanje proteze, ki omogočajo varno in sproščeno plavanje.

Ortopedske kopalke Anita care so narejene iz visokokakovostnih materialov, kot sta mikrofibra in LYCRA® XTRA LIFE™, ki dajejo kopalkam lahkotnost in visoko vzdržljivost.

Zakaj ortopedske kopalke Anita care?

Icon
Višji izrez
Icon
Prilagodljive naramnice
Icon
Izredna funkcionalnost
Icon
Žepki za vstavljanje proteze
Icon
Najboljši materiali

Preverite našo ponudbo

Helpy je pogodbeni dobavitelj ZZZS za medicinske pripomočke, zato lahko pri nas dobite izdelke Anita care na naročilnico ZZZS ali jih kupite.

Anita

Anita je dobro poznan specialist za visokokakovostno žensko spodnje perilo. Njegovih pet blagovnih znamk, med njimi Anita care, ponuja nabor izdelkov za različne skupine želja in potreb posameznic. Vse izdelke odlikujejo izvrstno prileganje, brezhibno udobje in neprekosljiva kakovost.

V podjetju Anita se nikoli ne počutijo povsem brez skrbi – da se lahko ve.

Tradicionalno družinsko podjetje Anita je bilo ustanovljeno leta 1886. Njihov sedež se nahaja v Brannenburgu na Bavarskem, ob vznožju Alp. V podjetju Anita se zavzemajo za pravično plačilo in optimalne delovne pogoje, tako lastnih zaposlenih, kot ostalih po vsem svetu. Tudi v našem podjetju se zavedamo, da so zaposleni naša velika odgovornost, ki jo je treba negovati.

Slika

Ne spreglejte