Prodajni program Bard

HelpyProducts

Urinal kondomi

Urinal kondomi blagovne znamke SPIRIT™ so prvi in edini samolepilni moški urinal kondomi, ki združujejo izjemne lastnosti hidrokoloidnega lepila z izredno zračnim silikonom, ki omogoča dobro zračenje kože in preprečuje pretirano vlaženje. Ta kombinacija zagotavlja večjo varnost tako uporabnikom kot oskrbovalcem, saj zmanjšuje maceracijo kože in ohranja njeno celovitost, ter dober oprijem lepila.

Urinal kondomi SPIRIT™ so medicinski pripomoček razreda I in ustrezajo vsem zahtevam predpisov, ki regulirajo medicinske pripomočke in njihove dodatke.

Zakaj urinal kondomi SPIRIT™?

Icon
Niso narejeni iz lateksa, ki lahko povzroča alergijo
Icon
Hidrokoloidno lepilo aktivno odvaja vlago
Icon
So povsem samolepilni
Icon
Izdelani izključno iz zračnega silikona
Icon
3 modeli in 5 velikosti za optimalno prileganje
HelpyProducts

Urinske vrečke

Program urinskih vrečk blagovne znamke SPIRIT™ zajema nočne urinske vrečke, sterilne ali nesterilne, ter urinske vrečke, ki se namestijo na nogo različnih volumnov. Zasnovane so za uporabo z moškimi urinal kondomi SPIRIT™. Nočne urinske vrečke se z držalom za večkratno uporabo obesijo na posteljo ali na stojalo, nožne pa imajo na notranjem delu, ki je v stiku s kožo, udobno in mehko netkano podlogo in so ergonomsko oblikovane, kar zagotavlja diskretnost in omogoča, da se na nogo kar najlažje pritrdijo. Oba modela vrečk odlikuje rebrast nastavek, ki zagotavlja varno pritrditev na urinal kondom, priložene cevke dolžine 120 cm oziroma 60 cm pa so upogljive, prozorne in jih je za individualno prilagoditev moč krajšati s škarjami.

Urinske vrečke SPIRIT™ so medicinski pripomoček razreda I in ustrezajo vsem zahtevam predpisov, ki regulirajo medicinske pripomočke in njihove dodatke.

Zakaj urinske vrečke SPIRIT™?

Icon
Nočne volumna 2.000 ml
Icon
Nočne z upogljivo cevko dolžine 120 cm
Icon
Izpust v obliki črke T se lahko upravlja z eno roko
Icon
Za na nogo s trakovi in upogljivo cevko dolžine 60 cm
Icon
Za na nogo volumna 500 ml ali 750 ml

Niste prepričani kateri izdelek je primeren za vas?

Helpy je pogodbeni dobavitelj ZZZS za medicinske pripomočke, zato lahko pri nas dobite izdelke proizvajalca Bard na naročilnico ZZZS ali jih kupite.

Če o izbiri pravega izdelka niste prepričani, lahko pri nas naročite tudi brezplačni vzorec.

Bard (del BD)

Bard, ki je postal del enega največjih mednarodnih tehnoloških podjetij z medicinskimi pripomočki Becton, Dickinson and Company ('BD'), je vodilni mednarodni proizvajalec in ponudnik inovativnih medicinskih tehnologij na žilnem, urološkem, onkološkem in kirurškem področju, ki pomagajo izboljšati življenje.

Bard svoje izdelke in storitve ponuja bolnicam in drugim zdravstvenim zavodom po vsem svetu. Bil je pionir na področju proizvodnje medicinskih pripomočkov za enkratno uporabo, danes pa stremi k razvoju novih tehnoloških rešitev, ki prinašajo nadpovprečne klinične koristi in znižujejo splošne stroške na področju zdravstva.

Slika

Ste poslovni uporabnik

Svojim poslovnim partnerjem nudimo dobavo izdelkov visoke kakovosti tistih proizvajalcev in blagovnih znamk, ki jih v Sloveniji ekskluzivno zastopamo.

Ne spreglejte