Prodajni program Abena

HelpyProducts

Pripomočki za inkontinenco

Pripomočki za inkontinenco Abena se izdelujejo na Danskem, Švedskem, v Franciji in Nemčiji po najsodobnejši tehnologiji. Tovarne imajo certifikat ISO 9002, večina izdelkov pa nosi tudi ekooznako “The Swan”, ki zagotavlja, da je proizvodnja v skladu z visokimi okoljevarstvenimi standardi. Abena sledi okoljevarstveni filozofiji ter v skladu z njo razvija svoje programe.

HelpyProducts

Negovalna kozmetika

Negovalna kozmetika Abena je narejena iz preverjenih visokokakovostnih surovin in z majhno količino sestavin tako, da se tveganje nastanka alergičnih reakcij pri uporabi bistveno zmanjša. Kozmetika je koži prijazna in idealna za nego in čiščenje kože pri inkontinenci, ter za nego občutljive kože, zato nosi oznako “Nordic Eco-Label“ in dansko oznako o primernosti za alergike z astmo.

Vsi izdelki so dermatološko testirani na ljudeh in ne na živalih.

HelpyProducts

Zaščitna oprema

Linijo zaščitnih oblačil Abena so razvili v tesnem sodelovanju s končnimi uporabniki, negovalnim osebjem in medicinskimi sestrami. V prodajnem programu se nahajajo zaščitni plašči, zaščitne kape, prevleke za obuvala, zaščitne maske in predpasniki.

HelpyProducts

Otroške pleničke

Pleničke Bambo Nature so proizvedene na Danskem, v proizvodnem obratu družbe Abena. So okolju in koži prijazne ter izdelane le iz visokokakovostnih materialov, odlikujeta pa jih tudi popolno prileganje in visoka vpojnost. Oznaki ekološkega standarda in danskega združenja za astmo in alergije sta dokaz, da je Abena povsem predana proizvodnji pleničk brez dodanih parfumov, barvil in drugih nevarnih kemikalij.

HelpyProducts

Obvezilni material

Linijo izdelkov Curi-med predstavlja nabor izdelkov za oskrbo ran. Sestavljen je iz več skupin izdelkov, kot so komprese iz gaze in komprese iz netkanega materiala, vpojne podloge, pritrdilni povoji, samolepilni obliži ter podporni in kompresijski povoji.

Vse izdelke odlikujeta visoka kakovost in funkcionalnost.

HelpyProducts

Higienski vložki

Higienski vložki Caroli so dermatološko testirani in proizvedeni brez dišav in optičnih belil v proizvodnem obratu v Nemčiji. Njihova tankost zagotavlja udobje in diskretnost, izredno mehka površina z netkano vrhnjo plastjo pa hitro vpija tekočine in ob nošenju ohranja suhost.

Ponujamo dnevne in nočne vložke, s krilci ali brez, ter ščitnike perila.

HelpyProducts

Zaščitne in pregledne rokavice

Rokavice so bistvenega pomena pri preprečevanju okužb in navzkrižne kontaminacije, zato so prileganje, udobje, ustrezna uporaba, materiali in vzdržljivost ključni pri izbiri prave rokavice za posamezno nalogo. Vse rokavice Abena so proizvedene v skladu z visokimi zdravstvenimi standardi in opremljene z zahtevano dokumentacijo.

Preverite našo ponudbo

Helpy je pogodbeni dobavitelj ZZZS za medicinske pripomočke, zato lahko pri nas dobite izdelke Abena na naročilnico ZZZS ali jih kupite.

Zakaj Abena?

Icon
Strokovno znanje zaposlenih omogoča inovacije v razvoju proizvodov
Icon
Kontinuirano preverjanje vpojnosti, vzdržljivosti in kakovosti izdelkov
Icon
Izdelki lastne proizvodnje, proizvedeni znotraj EU
Icon
Uporaba celuloze FSC-certificiranih gozdov, kjer posadijo več dreves, kot jih posekajo
Icon
Zunanja proizvodnja je zaupana le stabilnim in zanesljivim proizvajalcem

Abena

Kadar koli na izdelku zagledate modri logotip družbe Abena, ste lahko prepričani, da ga odlikuje visoka kakovost!

Z danskim podjetjem Abena, ki je bilo kot družinsko podjetje ustanovljeno leta 1953, sodelujemo že vse od leta 1992.

Vrednote, ki jih zaznamujejo predvsem poštenost, okoljska in družbena odgovornost ter fleksibilnost, si delimo od samih začetkov poslovanja. Naše dolgoletno uspešno sodelovanje pomaga uresničevati naša prizadevanja, da bi trgu ponudili izdelke visoke kakovosti, kupcem pa kar najvišjo stopnjo individualne obravnave in strokovne podpore.

Slika

Ne spreglejte