Veleprodaja

Naš veleprodajni program zajema izdelke proizvajalcev BardCare of SwedenPU Sensor in GBUK Banana.

 

Bolnišnicam, lekarnam, domovom za ostarele ter drugim zdravstvenim zavodom, veledrogerijam in poslovnim partnerjem nudimo dobavo izdelkov visoke kakovosti tistih proizvajalcev in blagovnih znamk, ki jih v Sloveniji ekskluzivno zastopamo. V našem veleprodajnem programu ponujamo pripomočke pri težavah z odvajanjem seča, to so urinal kondomi in urinske vrečke blagovne znamke SPIRIT™, pripomočke za preprečevanje in terapijo poškodb kože blagovnih znamk proizvajalca Care of Sweden, Senzor PU, pripomoček za ocenjevanje tveganja nastanka poškodb kože zaradi pritiska proizvajalca PU Sensor ter drseče podloge Versal proizvajalca GBUK Banana.

 

Zavedamo se, da je za nemoteno delo v zdravstvu in ob negi na domu nenehna dostopnost do pripomočkov bistvenega pomena, zato je naše poslanstvo nuditi kakovostno, učinkovito in nemoteno dobavo blaga.

 

Naša visoka strokovna usposobljenost in skrb za stranke sta nas privedli do osebnega pristopa dela tudi na področju veleprodaje. Vedno se trudimo prilagajati potrebam svojih partnerjev in deliti znanje, tako da smo vedno dosegljivi. Za svoje partnerje organiziramo številna predavanja, izobraževanja in delavnice s področja naših izdelkov, spremljajoče uporabe in nege. Na ta način ustvarjamo trdne in dolgoročne poslovne odnose, preko širjenja znanja o naših izdelkih pri poslovnih partnerjih pa krepimo tudi zadovoljstvo končnih uporabnikov.

Želite izvedeti več?

Za več informacij v zvezi z veleprodajno ponudbo izdelkov in organizacijo izobraževalnih dogodkov za naše partnerje smo vam z veseljem na voljo.

Zakaj Helpy?

Icon
Ponujamo le izdelke najvišje kakovosti
Icon
Do svojih strank pristopamo individualno
Icon
Smo družbeno odgovorni
Icon
Uspešno poslujemo vse od leta 1991
Icon
Smo zaupanja vreden poslovni partner

Kdo smo?

Naši ciljni področji že od samih začetkov predstavljata oskrba s pripomočki za inkontinenco in dostava kosil na dom. Izdelke, ki jih ponujamo, odlikujejo visoki standardi kakovosti in varnosti, saj so naši proizvajalci dobro strokovno podkovani, izkušeni ter poglobljeno okoljsko osveščeni.
Slika

Ne spreglejte