O nas

HELPY, d. o. o., je podjetje s 30-letno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1991 in vse do današnjega dne v celoti ostaja v družinski lasti.

 

Ciljni področji že od samih začetkov predstavljata oskrba zdravstvenih ustanov, socialnih zavodov in končnih uporabnikov v domači oskrbi s pripomočki za inkontinenco ter dostava kosil starejšim na dom. Z leti smo prodajo razširili tudi na druge skupine izdelkov, ki se navezujejo na inkontinenco in spremljajočo nego.

 

Smo ekskluzivni zastopniki blagovne znamke SPIRIT™, proizvajalca medicinskih pripomočkov C. R. Bard, in blagovnih znamk proizvajalca Care of Sweden, naš prodajni program pa obsega tudi nabor medicinskih pripomočkov in izdelkov za nego proizvajalca Abena International in izdelkov za obdobje po mastektomiji blagovne znamke Anita care.

 

Vsi proizvajalci, katerih izdelke ponujamo svojim strankam, stremijo k najvišjim standardom kakovosti in varnosti ter okoljske osveščenosti, obenem pa želijo svojim kupcem omogočiti visoko raven dostopnosti in strokovne podpore. Svoje izdelke razvijajo v sodelovanju z zdravstvenim osebjem, saj se zavedajo, da je poleg varnosti in udobja oskrbovancev pomembna tudi skrb za zaposlene v zdravstvu, ki jim omogoča, da lahko z ustreznimi tehnologijami in kakovostnimi izdelki učinkovito poskrbijo za oskrbovance v okviru zagotovljenih sredstev.

 

V podjetju HELPY, d. o. o., si prizadevamo proizvajalce izdelkov v naši ponudbi na trgu uspešno zastopati tako, da končnim uporabnikom in poslovnim partnerjem preko strokovnega pristopa, osebne obravnave, kakovostne storitve in pestre ponudbe izdelkov približamo lastne vrednote in cilje ter jim za težave, ki pestijo številne uporabnike in obremenjujejo sodobni zdravstveni sistem, ponudimo edinstveno in optimalno rešitev.

Zakaj Helpy?

Icon
Ponujamo le izdelke najvišje kakovosti
Icon
Do svojih strank pristopamo individualno
Icon
Smo družbeno odgovorni
Icon
Uspešno poslujemo vse od leta 1991
Icon
Smo zaupanja vreden poslovni partner