Prodajni program Care of Sweden

HelpyProducts

Pozicijske blazine

Pri težko pomičnih in nepomičnih osebah obstaja visoko tveganje za nastanek poškodb kože zaradi pritiska. Z rednimi spremembami položajev lahko zmanjšamo delovanje pritiska podlage na obremenjene predele telesa ter hkrati uporabniku povečamo udobje.

Podjetje Care of Sweden je razvilo širok nabor blazin za nameščanje in razbremenitev pritiska na telo, valjev in klinastih blazin Curera®, ki zadovoljijo najrazličnejše potrebe po opori in razbremenitvi. Izdelki za nameščanje Curera® se lahko uporabljajo tudi kot pomoč pri negi in preoblačenju, njihova uporaba pa je povsem enostavna.

HelpyProducts

Blazine za preventivo in terapijo

Posteljne blazine za preventivo in terapijo poškodb kože zaradi pritiska razvrščamo v: standardne higienske blazine Optimal (Optimal M9, Prima 6), preventivne blazine Optimal (5zon®, Cura, Care, Maxx, Prima 12), CuroCell® s konstantnim nizkim pritiskom (AREA Zone, S.A.M®) in CuroCell® alternacijske blazine (Cirrus®, A4, IQ, UNO®).

Skupina izdelkov predstavlja pester nabor blazin, ki so namenjene preprečevanju in zdravljenju poškodb kože zaradi pritiska. Oblikovane so tako, da je njihova uporaba preprosta, uporabniku pa nudijo udobje, zmanjšujejo neprijetne pritiske na občutljive in izpostavljene dele telesa, zmanjšujejo trenje in strižne sile ter uravnavajo mikroklimo.

Vse blazine proizvajalca Care of Sweden imajo raztegljivo higiensko prevleko, ki izpolnjuje vse standarde kakovosti, higiene in varnosti. Na željo kupca se jo lahko nadomesti s klasično bombažno prevleko.

Blazine proizvajalca Care of Sweden so medicinski pripomoček razreda I in ustrezajo vsem zahtevam predpisov, ki regulirajo medicinske pripomočke in njihove dodatke.

Niste prepričani kateri izdelek je primeren za vas?

Helpy je pogodbeni dobavitelj ZZZS za medicinske pripomočke, zato lahko pri nas dobite izdelke proizvajalca Care of Sweden na naročilnico ZZZS, si jih za določeno obdobje izposodite (samoplačniško) ali jih kupite.

Če o izbiri pravega izdelka niste prepričani, vam bomo z veseljem pomagali.

Zakaj Care of Sweden?

Icon
Preventiva in zdravljenje preležanin
Icon
Enostavna uporaba
Icon
Izdelki najvišje kakovosti
Icon
Švedska proizvodnja
Icon
Možnost nakupa dodatnih prevlek

Ste poslovni uporabnik?

Svojim poslovnim partnerjem nudimo dobavo izdelkov visoke kakovosti tistih proizvajalcev in blagovnih znamk, ki jih v Sloveniji ekskluzivno zastopamo.

Care of Sweden

V podjetju Care of Sweden si že od leta 1992 z razvojem edinstvenih in inovativnih izdelkov aktivno prizadevajo pomagati pri splošnem izboljšanju nege tistih, ki med zdravstveno oskrbo potrebujejo fizično razbremenitev, ki preprečuje nastanek poškodb kože zaradi pritiska. Poškodbe kože zaradi pritiska postajajo namreč vedno pogostejša težava, ki lahko nastane kot posledica dolgotrajne rehabilitacije ali v drugih primerih daljših obdobij zmanjšane pomičnosti ali celo nepomičnosti.

V podjetju Care of Sweden svoje poslanstvo imenujejo obljuba – podpora življenju. Prizadevajo si namreč razvijati tehnologije, ki pomagajo ustvarjati boljše delovne pogoje v zdravstvu in individualizirano nego oskrbovancev. Delimo si prepričanje, da znanje, skrbnost in zadovoljstvo igrajo najpomembnejšo vlogo pri uresničevanju vizije – v sodelovanju z zdravstvenim osebjem odpraviti poškodbe kože zaradi pritiska.

Slika

Ne spreglejte