Več o tej tehnologiji si lahko preberete tukaj.

Različne potrebe uporabnikov so razvijalce urinal kondomov blagovne znamke SPIRIT™ privedle do oblikovanja treh različnih vrst urinal kondomov, ki jih pri nas imenujemo kar 'stili', to so stil 1, stil 2 in stil 3.

Urinal kondom stila 1 je standardne dolžine 7,62 cm, pri čemer se lepilna površina velikosti 4,44 cm² nahaja na srednjem delu urinal kondoma. Je mehak in zračen ter se popolnoma prilega koži, njegova dolžina in način nameščanja pa sta prav taka kakor pri običajnih urinal kondomih.

Urinal kondom stila 2, dolžine 3,81 cm, odlikuje lepilna površina velikosti 4,44 cm². Gre za krajšo obliko urinal kondoma, pri katerem je lepilna površina glede na njegovo velikost največja in se nahaja na sprednjem delu, tako da se nehoteno snemanje urinal kondoma kar najučinkoviteje prepreči. Kljub svoji krajši dolžini so urinal kondomi stila 2 primerni za vse velikosti penisa, predvsem pa se uporabljajo v primerih, kadar je penis skrčen.

Urinal kondome stila 1 in stila 2 lahko v naši prodajalni v Trzinu dobite »na recept« ali jih kupite.

Urinal kondom stila 3 je standardne dolžine 7,62 cm, njegova lepilna površina pa je velika 7,62 cm². V primerjavi s podobnimi samolepilnimi urinal kondomi ima stil 3 večjo lepilno površino, ki še dodatno krepi obstojnost urinal kondoma pri moških, pri katerih je nehoteno odstopanje ali snemanje urinal kondoma pogostejše zaradi aktivnosti ali drugih razlogov.

Zaradi svojih posebnosti so urinal kondomi stila 3 nadstandarden pripomoček, ki ga lahko pri nas dobite »na recept« z doplačilom za nadstandard ali ga kupite.

Urinal kondome stilov 1, 2 in 3 ponujamo v vseh velikostih, to je premera 25 mm, 29 mm, 32 mm, 36 mm in 41 mm.

Če o izbiri pravega pripomočka niste povsem prepričani, nam pišite na info@helpy.si ali nas kontaktirajte na naši brezplačni telefonski številki 080 22 53 ali 01 530 47 65 za pomoč in svetovanje ali naročilo vzorca. Urinal kondome SPIRITsi lahko ogledate in jih kupite tudi v naši spletni trgovini.