T: (01)530-47-50 | E: info@helpy.si | Zemljevid strani | Avtorji | Prijava
Helpy d.o.o.

Pripomočki za oskrbo po operaciji raka na dojki


Prva oskrba po operaciji raka na dojki

Anita Care vam za prvi korak po operaciji na dojki nudi prsno protezo narejeno iz mehke bombažne tkanine, katero lahko vstavite v nedrček, saj je tako lahka in prijetna, da ne obremenjuje operiranega predela.
 
Nadaljna oskrba

Zdravnik Vam bo dal priporočila kdaj lahko začnete z uporabo silikonske proteze. Le ta daje naraven občutek ter dober izgled.
Zelo pomembno je, da je proteza pravilno izbrana. Tu imamo v mislih simetričnost dojke in enako težo silikona glede na naravno dojko. Če tega ne upoštevate, lahko pride do drugih stranskih učinkov operacije (nepravilna drže, limfedem, otekanje rok, omejena gibljivost, omrtvelost v roki...)
Zato si vedno vzemite čas in se posvetujte z osebo, ki vam bo pomagala pri izbiri le te. V specializiranih prodajalnah so v ta namen izšolane svetovalke za pomoč.  Izrazite svoje želje in bodite odprte pri pogovoru. Upoštevajte pa tudi to, da ljudje okoli vas ne bodo tako kritično ocenjevali kot Vi sami. Sčasoma lahko pride do sprememb v obliki telesa (pridobivanje na teži, izguba teže, nosečnost in dojenje, menopavza), zato je potrebno vsakih šest mesecev oz. leto preveriti pravilnost velikosti proteze .

Program pripomočkov za oskrbo po operaciji raka na dojki obsega:

prsne proteze
perilo Anita Care
kopalke Anita Care

Spletna trgovina Helpy Izdelke iz programa za oskrbo po operaciji raka na dojki si lahko ogledate v spletni trgovini Helpy!

Dobro je vedeti...
Od težave do rešitve ...

 
 Oglejte si še
  

Po operaciji raka na dojki