T: (01)530-47-50 | E: info@helpy.si | Zemljevid strani | Avtorji | Prijava

Kreme in losioni za nego in zaščito kože

 

Losion za nego rok  

Losion za nego rok art. 6656

Primeren je za roke, ki potrebujejo izdatno nego in zaščito. Kožo mehča in obnavlja. Vsebuje vitamine E in A, pantenol in bisabolol s katerimi vzdržujemo nivo vlage v koži in jo hkrati tudi zaščitimo. Losion se hitro vpija v kožo in ne pušča mastnih sledov. Rahlo odišavljen, koži prijazen.

Na voljo je v 500ml plastenki z dozatorjem ali v 75ml tubi – art.7770

 Losion za nego kože Losion za nego kože art.6653

Neodišavljen, vsebuje 11% maščobe, emulzija olje v vodi, za normalno kožo Namenjen negi celega telesa. Vlažilen negovalni losion, vsebuje vitamine E in A, pantenol in bisabolol za zaščito kože in vrača koži vlago. Losion se hitro vpija v kožo in ne pušča mastnih sledov. Koži prijazen pH 5-6.
 Losion za nego Losion za nego kože art.6655

Rahlo odišavljen, emulzija olje v vodi. 11% maščobe, za normalno kožo Vlažilni losion za nego celega telesa, rok in obraza. Vsebuje E in A vitamin, pantenol in bisabolol. Kožo zaščiti in ji vrača vlago. Losion se hitro vpije v kožo, ne masti. Koži prijazen pH 5-6.
 Zaščitni losion za kožo Zaščitni losion za kožo art.6667

Rahlo odišavljen, emulzija voda v olju, vsebuje 13% maščobe, za suho in vzdraženo kožo. Negovalni in zaščitni losion primeren za nego celega telesa. Vsebuje E vitamin, pantenol in negovalne komponente za zdravljenje in pomirjanje kože. Enostavno se nanaša in se hitro vpija v kožo. Na koži pusti zaščitni sloj.Koži prijazen pH 5-6.
 Olje v razpršilu Olje v razpršilu art.6666

Rahlo odišavljeno 100% olje, za suho kožo, brez konzervansov. Primeren za nego suhe in razpokane kože. Olje mehča in zaščiti kožo. Vsebuje E vitamin, in bisabolol, ki delujeta na kožo pomirjujoče in jo hkrati obnavljata. Enostavno se nanaša – brez dotika, samo s pršenjem nanesemo zaščitno membrano na kožo. Uporablja se lahko tudi kot olje za masažo ter pomoč pri odstranjevanju cinkove kreme ter ostankov bandaž ter obližev.

Spletna trgovina Helpy Kreme in losione za nego kože lahko kupite v spletni trgovini Helpy!

Dobro je vedeti...
Od težave do rešitve ...

 

Kreme in losioni za nego kože