T: (01)530-47-50 | E: info@helpy.si | Zemljevid strani | Avtorji | Prijava

Negovalna kozmetika za nego kože brez uporabe vode

 

 Losion za umivanje

Losion za umivanje art.6657

Blag in učinkovit losion za umivanje brez vode. Učinkovita alternativa vodi in milu. Odstranjuje soli, ki nastajajo s potenjem ter neprijeten telesni vonj. Na koži pusti zaščitni sloj. Vsebuje alantoin, ki pomirja kožo. Koži nevtralen pH.

 

 

 Pena za umivanje

Pena za umivanje art.6658

Pena za umivanje in losion za umivanje se uporabljata na popolnoma enak način. V primerjavi s tradicionalnim milom in vodo, uporaba teh izdelkov ustvari manj pene in je veliko prijaznejša do kože. Pena učinkovito odstrani ostanke potu in neprijeten telesni vonj, vlaži kožo in na splošno pripomore k boljšemu počutju. Koži pH nevtralna. Ne vsebuje silikonov,parafinskega olja, alkohola, tenzidov;osnova je kremna emulzija; vsebuje pantenol in bisabolol

 

 Pena za umivanje - ekonomično pakiranje Čistilni robčki – neodišavljeni art.6595 - ekonomično pakiranje

Vlažne čistilne krpice iz mehkega netkanega materiala. Dobro nadomestilo vodi in milu. Odstranjujejo soli nastale s potenjem in neprijeten telesni vonj; zelo dobra izbira za nego nepokretnih in težko pokretnih oseb.
Dimenzija krpice : 20x27cm
Vsebuje Aloe Vero, ki mehča in zaščiti kožo.

 

 Čistilni robčki Čistilni robčki – odišavljeni art.6597

Vlažne čistilne krpice iz netkanega materiala, prepojene z rahlo odišavljenim čistilnim losionom. Dobro nadomestilo vodi in milu. Odstranjujejo soli nastale s potenjem in neprijeten telesni vonj; zelo dobra izbira za nego nepokretnih in težko pokretnih oseb.
Dimenzija krpice : 18x20cm
Vsebuje Aloe Vero, ki mehča in zaščiti kožo. Na voljo v zavitkih kot polnilo ali v škatli.

Spletna trgovina Helpy Negovalno kozmetiko lahko kupite v spletni trgovini Helpy!

Dobro je vedeti...
Od težave do rešitve ...

 

Izdelki, ki se uporabljajo brez vode