T: (01)530-47-50 | E: info@helpy.si | Zemljevid strani | Avtorji | Prijava
Program Helpy d.o.o.

Inkontinenca - težave z uhajanjem urina in blata


Program izdelkov za lahko, srednjo, težko in zelo težko inkontinenco za osebe, ki imajo težave z uhajanjem urina in blata.

S stalnim razvojem izdelkov za inkontinenco stremimo k izboljšani kvaliteti življenja oseb z inkontinenco.Naš cilj je zadostiti njihovim potrebam po varnosti,diskrentosti in udobju. Širok program izdelkov omogoča lažjo izbiro vsakemu posamezniku neglede na vrsto inkontinence .

Glede na razvrstitev medicinsko tehničnih pripomočkov s strani ZZZS poznamo različne stopnje inkontinence:
- lahko inkontinenco
- srednjo inkontinenco
- težko inkontinenco
- zelo težko inkontinenco


Proizvodnja in razvoj predlog in hlačnih plenic za inkontinenco

Izdelki za inkontinenco danskega proizvajalca Abena se izdelujejo na Danskem,Švedskem,Franciji in Nemčiji po najnovejši “state-of-the-art” tehnologiji. Tovarne imajo ISO 9002 certifikat in večina izdelkov ima eko oznako “The Swan”,ki zagotavlja,da je proizvodnja inkontinenčnih izdelkov v skladu z visokimi okoljevarstvenimi zahtevami in zahtevami izdelka prijaznega uporabniku.
Investicije v razvoj in izboljšavo izdelkov so hkrati tudi investicije v zaščito okolja. Abena sledi okoljevarstveni filozofiji ter v skladu z njo razvija svoje programe.

Z letošnjim letom je celotni program predlog in hlačnih plenic Air Premium pridobil certifikat okoljevarstva “The Swan”.

Kliknite tukaj za ogled programa inkontinečnih izdelkov! 

Dobro je vedeti...
Od težave do rešitve ...

 
 Oglejte si še
  

Inkontinenca